Четверг, 28.03.2024, 18:36 | Привет, Гость!
Главная » Новости сайта » День міста Запоріжжя на колесах
16:21

День міста Запоріжжя на колесах

6 жовтня 2012 року в Запоріжжі на Прибережній автомагістралі відбувся святковий Покровський ярмарок до Дня міста.

Кого тільки не було тут - продавці пропонували вимогливій публіці свої різноманітні товари, кафе запрошували на обіди та чарки всіх бажаючих, народні майстри та майстрині дивували городян своїми рукотворами, клоуни та аніматори розважали дітей та дорослих, а великі фабрики та харчові заводи проводили промо-кампанії з дегустації їхніх виборів.

День міста Запоріжжя на колесах

Як-то кажуть, жоден ярмарок не відбувається без горілчаних виробів та вина, але свідома молодь Запоріжжя вирішила влаштувати на святковому заході позачерговий День Здоров'я, аби привернути увагу перехожих до здорового способу життя та дійсно корисному дозвіллю.

Саме тому п'ятірка хлопців з запорізького спортивного гурту SAG зробили півгодинну показову програму, на якій виконали складні акробатичні та силові трюки, показуючи, на що здатне тіло, а особливо - якщо це саме тіло гартувати фізичними вправами та правильним способом життя. Рівно півгодини - від початку до кінця спортивної програми у виконанні юних активістів запорізького стріт-ворк-ауту (турнікмени), великий натовп спостерігав за ними із великим бажанням, затамувавши подихи, і вибухав щирими оплесками та вау через неймовірні трюки.

Окрім виступів турнікменів, нагадали про здоровий спосіб життя і прихильники хілісів - хлопці та дівчата, які не можуть жити без своїх роликових кедів та кросівок від запорізького магазину heelys.zp.ua. І знов - неймовірні трюки, піруети, парні та сольні неймовірності на роликових п'ятах. А для дітей і молоді, що захоплюються живописом, коміксами та простим малюванням, працював спеціальний стенд-виставка від культурно-мистецького проекту - щорічної Художньої Премії серед учнів і шкіл Золотий Пензлик, де всі бажаючі могли долучитися до майстерності зображення олівцями та створення святкових листівок.

Що ж - привітаймо ще раз місто Запоріжжя з його своєрідним Днем народження, заоріжцям побажаємо міцного здоров'я та тільки гарного настрою, а юним спортсменам, які навіть в день, коли більшість городян випивала, не забули про спорт - вдачі та нових звершень!

Просмотров: 1916 | Добавил: gertsoge | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Меню сайта
Поиск по блогу
Следите за обновлениями!
Следите через Вконтакте Наша страница в Facebook Наша лента в Twitter Наша страница на YouTube
Форма авторизации
Логин:
Пароль:
Свежие записи блога
Посещаемость
Копировать материалы разрешается только с согласия администрации сайта.
Наличие обратной ссылки  Heelys-ukraine.at.ua обязательно. 

heelys-ukraine.at.ua © 2024 |