Вторник, 23.04.2024, 08:36 | Привет, Гость!
Главная » Новости сайта » Фігурне катання та танці на роликах
17:50

Фігурне катання та танці на роликах

Кожен з нас хоч раз, але захоплювався красою виступів акробатів, фігуристів та професійних танцюристів. І в душі одразу ж закрадається дитяче хочу, в когось навіть з'являється бажання - можу, а більшість від лінощів кажуть вау, але не зможу, і просто продовжують просто спостерігати за професіоналами та тими, хто тільки починає цим займатися. А для поціновувачів креативу з 2000 року з'явилася можливість проводити заняття та виступи з фігурного катання, аеробіки та танців на роликах, а вірніше - на роликових кросівках та кедах.

Завдяки унікальній будові та ергономічно зконструйованому корпусу, кросівки та кеди heelys надають їхнім власникам пречудову можливість пересуватися на рівних поверхнях та виконувати цікаві піруети та трюки) Гарний тому приклад - российская акробатка Кристин Зу, виступ якої порадує вас на відео нижче.

І хто знає, може класичний балет та сучасні танці в найближчому майбутньому стануть пересувними - на великих сценах з краю до краю плаватимуть на п'ятках балерони з балеринами, танцори з танцівницями і, можливо, навіть з'явиться подібним вид змагань!

Просмотров: 2958 | Добавил: gertsoge | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Меню сайта
Поиск по блогу
Следите за обновлениями!
Следите через Вконтакте Наша страница в Facebook Наша лента в Twitter Наша страница на YouTube
Форма авторизации
Логин:
Пароль:
Свежие записи блога
Посещаемость
Копировать материалы разрешается только с согласия администрации сайта.
Наличие обратной ссылки  Heelys-ukraine.at.ua обязательно. 

heelys-ukraine.at.ua © 2024 |