Пятница, 29.03.2024, 06:38 | Привет, Гость!
20:58

Художня Премія серед учнів і шкіл "Золотий Пензлик"

Золотой пензлик

Кожна людина в душі - художник. Ми з радістю та задоволенням малюємо за нагоди - намагаємося зобразити кохану людину, накреслити на папері будинок своєї мрії, зобразити свій відпочинок в горах, лісі чи на морі. інколи переходимо навіть на стіни будівель з фарбою чи "балончиками", аби поділитися з оточуючими людьми своїм внутрішнім світом.

Також в душі ми справжні художники, коли намагаємося вигадати свої, неповторні до чужих, трюки на роликових кросівках та кедах heelys. Для більшості з нас малювання залишається лишень захопленням, а от для одиниць воно стає справжнім покликанням у житті та навіть професією.

Художественная премия 

Саме тому Запорізька Обласна Молодіжна Організація "Наше щасливе життя" (Олександр Кахай) вдруге організувала культурно-мистецький проект - щорічну Художню Премію серед учнів і шкіл "Золотий Пензлик", яка стартувала 1го вересня 2012 року у Запорізькій та Херсонській областях. В даному проекті можуть брати участь діти віком від 6 до 16 років, створюючи власні роботи за конкурсними номінаціями. 12 переможців окрім призів та подарунків, також отримають грошові премії від 200 до 400грн кожен та кожна, а три найактивніші школи проекту також отримають по сучасному комп'ютеру.

Вже другий рік поспіль одним з партнерів Золотого Пензлика є запорізький онлайн-магазин роликових кросів та кедів - HEELYS.ZP.UA, який радо надав для нагородження переможців свою неповторну продукцію.

Конкурс рисунков

Малюнки від учасників приймаються до 1 квітня 2013 року, а нагородження переможців відбудеться у вигляді феєричного концерту-фестивалю за участі зіркових вокалістів 18 травня 2013 року у Запоріжжі.

Для того, аби взяти участь в проекті, необхідно оформити через сайт PENZLYK.org.ua безкоштовну картку Юніора, на яку автоматично зараховуються бонус в розмірі 10грн, а в разі перемоги - грошова премія від 200 до 400грн.

Вдачі всім та меганатхнення!

Просмотров: 2845
Всего комментариев: 0
ComForm">
avatar
Меню сайта
Поиск по блогу
Следите за обновлениями!
Следите через Вконтакте Наша страница в Facebook Наша лента в Twitter Наша страница на YouTube
Форма авторизации
Логин:
Пароль:
Свежие записи блога
Посещаемость
Копировать материалы разрешается только с согласия администрации сайта.
Наличие обратной ссылки  Heelys-ukraine.at.ua обязательно. 

heelys-ukraine.at.ua © 2024 |